Moje zkušenosti se Zelnými potravinami.
První zkušenost je hned zpočátku, co jsem začala zelenáče jíst. Bylo to asi v roce 2013-2014. Udělal se mi nějaký zánět na uchu a posunul se až do tváře. Bylo to velmi bolestivé a lékaři si mě posílali jako horký brambor. Pak někdo vyslovil diagnózu ” růže” …na obličeji. A další strachy od lékařů, 7týdnů minimálně léčba a bude se to vracet….. Vzhledem k tomu, co už jsem věděla o zelenáčích, navýšila jsem dávku chlorelly opravdu mnohonásobně. Jedla jsem jí skoro pořád po hrstech. Za týden nebylo po “růži ” ani památky a dodnes se mi nevrátila a věřím, že nevrátí.
Další skvělá zkušenost asi před rokem, možná déle… dcera, dnes je jí 10let, trpěla na angíny. Pořád antibiotika. A stále se angína vracela. Řekla jsem: „Dost.“ A rozhodla se vyléčit jí bez antibiotik. Koupila jsem homeopatika a nařídila dceři, že bude jíst tolik chlorelly, co snese. Udělala jsem jí hodinový harmonogram, kdy může homeopatika a pak s odstupem chlorellu. Uzdravovala se před očima. Za týden byla jako rybička a dodnes se jí žádná angína nevrátila.
A další zkušenost, kterou sleduji. Nejspíš procházím obdobím jako každá žena, přechodem. Občas jsem měla návaly horka a v noci pocení. Navýšila jsem si chlorellu i ječmen, protože jsem to tak cítila, že mám. A návaly i noční pocení ustalo. 🙂
A to, že jí používám na odřeniny to asi ani není potřeba zmiňovat a právě v této době jsem vyrobila mast z lékárenské vazelíny a chlorelly a mazala jsem tím dcerce obrovské puchýře rozedřené do krve. Hojí se to nádherně.
Nedám na chlorellu dopustit. A když vím, že tímto mohu své zdraví a zdraví svých dětí takto podpořit, není co řešit 🙂
0 Comments